Du måste klicka på knappen på denna sida för att klicket skall räknas.

Hjälp gärna till att tipsa om klicket till dina vänner via Facebook eller Twitter. Använd knapparna nedan.

Sedan starten 2006 har kampanjen tagit emot nära 600 000 klick och 5000 personer har blivit tipsade. Detta har resulterat i neutralisering av ca 6300 ton koldioxid.

Kampanjen har sedan den 6e augusti 2012 neutraliserat 980000 kilo koldioxid genom 95160 klick och 284 tips.

Klicka här för att göra klicksidan till din startsida så att du kommer ihåg att klicka för att minska växthuseffekten varje dag.
Tipsa dina vänner om att det går att klicka för minskad växthuseffekt, för varje vän du tipsar så neutraliserar vi 100 kilo koldioxid.

 

 

Läs om varför vi driver kampanjen "klicka för en minskad växthuseffekt" och hur neutralisering av koldioxid fungerar här.

Klicket minskar en liten del av dina CO2-utsläpp, vi kan ta hand om resten för att göra dig helt klimatneutral. Klicka på någon av länkarna nedan och ta reda på hur du, din organisation, ditt företag eller dina produkter kan bli klimatbalanserade.

Det som krävs är små förändringar för att minska sitt koldioxidutsläpp samt att man tar sitt ansvar för att absorbera och lagra den koldioxid som är oundviklig att släppa ut. Ta ditt ansvar genom att köpa koldioxidneutralisering, klicka här.

Välj något av områdena nedan för att läsa mer hur du kan klimatbalansera din påverkan på växthuseffekten från bilkörning, resor, energianvändning och den mat du äter.

 pix      pix      pix      pix

Våra produkter

pix pix pix pix

Kalkylator

Med hjälp av vår koldioxidkalkylator kan du räkna ut hur mycket koldioxid olika aktiviteter släpper ut i atmosfären.

image

Om Klimatbalans

pix

Consitio Klimatbalans säljer neutralisering av koldioxid. Vi erbjuder företag, organisationer och privatpersoner en möjlighet att på ett enkelt sätt minska sitt bidrag till växthuseffekten. Neutralisering av koldioxid sker främst genom koldioxidsänkor.  Läs mer...

 
Följ oss på Twitter: @klimatbalans